marți, 27 decembrie 2022

Ziua de naștere a lui Salman Khan: fanii poliției îi încarcă în afara reședinței actorului, mulțimea a scapat de sub control din ACEST motiv

Ziua de naștere a lui Salman Khan: mulțimea de fani din afara casei lui Salman a devenit atât de greu de gestionat, încât poliția a trebuit să recurgă la lathicharge pentru a o controla. Fanii Starstruck din diverse orașe au făcut coadă la reședința sa din Mumbai încă de dimineață pentru a-i urări vedetei în moduri speciale. Mulți au purtat cu ei chiar și dulciuri, tricouri, postere uriașe cu Salman Khan.

    Ziua de naștere a lui Salman Khan: fanii poliției îi încarcă în afara reședinței actorului, mulțimea a scapat de sub control din ACEST motiv

Ziua de naștere a lui Salman Khan: În scenele indisciplinate, poliția a trebuit să facă încărcături în fața reședinței lui Salman Khan cu ocazia zilei sale de naștere astăzi. Ca în fiecare an, anul acesta o mulțime prea mare de fani s-a adunat în fața reședinței actorului pentru a-i oclama ziua de naștere. Cu toate acestea, mulțimea de fani din afara casei lui Salman a devenit atât de greu de gestionat încât poliția a fost nevoită să recurgă la lathicharge pentru a o controla. Fanii Starstruck din diverse orașe au făcut coadă la reședința sa din Mumbai încă de dimineață pentru a-i urări vedetei în moduri speciale. Mulți au purtat cu ei chiar și dulciuri, tricouri, postere uriașe cu Salman.

Situația a scăpat de sub control când Salman Khan a venit la galerie

După ce a așteptat un timp să-l vadă, de îndată ce a ieșit pe balcon pentru a face cu mâna, ofițerii s-au străduit să controleze mulțimea, în ciuda securității extinse. Ei chiar au efectuat o lathicharge pentru a controla mulțimea. Actorul, împreună cu tatăl său, Salim Khan, i-au salutat pe fanii care stăteau în afara apartamentului Galaxy. Luând pe Instagram, Salman a împărtășit o fotografie pe care a subtitrât: „Mulțumesc tuturor...”. Actorul „Sultan” a îmbrăcat un tricou simplu gri, în timp ce Salim a optat pentru o cămașă albastră în carouri.

Salman Khan și-a sărbătorit 57 de ani de naștere pe 27 decembrie și pentru a sărbători această ocazie, sora lui Arpita Khan și cumnatul Aayush Sharma au găzduit o petrecere grandioasă la casa lor. Ziua de naștere, Salman Khan, a sosit cu o mare securitate de ziua lui. Actorul arăta elegant, ca întotdeauna, îmbrăcat într-o ținută complet neagră și a pozat pentru camere în stilul său marca. Pooja Hegde, care va fi văzut împreună cu Salman Khan în viitorul său film „Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan”, a fost văzut la petrecerea sa de naștere. Poveștile de dragoste ale lui Salman Khan și Pooja Hegde devin virale pe rețelele de socializare de ceva vreme.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu