marți, 27 decembrie 2022

Katrina Kaif îi urează lui Salman Khan „OG” o poză nevăzută! Katrina Kaif, care s-a întâlnit mai devreme cu Salman, a mers și ea la secțiunea de povești de pe Instagram pentru a-i trimite urări de ziua lui Salman, căruia îi va împărtăși ecranul în viitorul lor film de acțiune de spionaj „Tiger 3”.

New Delhi:  Plouă urări de ziua de naștere pentru actorul „Tiger 3” Salman Khan, care își sărbătorește ziua de naștere marți. Aproape tot orașul B a participat la petrecerea de la miezul nopții, pe care a găzduit-o în Mumbai, renunțând la practica obișnuită de a petrece la ferma lui Panvel.

Katrina Kaif, care s-a întâlnit mai devreme cu Salman, a mers și ea la secțiunea de povești de pe Instagram pentru a-i trimite urări de ziua lui Salman, căruia îi va împărtăși ecranul în viitorul lor film de acțiune de spionaj „Tiger 3”.

Numindu-l pe Salman „OG (ganster original)”, ea a împărtășit o imagine monocromatică cu el așezat pe o bicicletă. Salman pare să se uite fix la obiectivul camerei în timp ce prezintă o miriște ușoară în imagine.

Katrina a scris pe imagine: „Tiger Tiger Tiger ka la mulți ani @beingsalmankhan #OG”.

Katrina și Salman s-au întâlnit la mijlocul și sfârșitul anilor 2000 și au făcut mai multe filme împreună. Cei doi au fost împreună până undeva prin 2009, după care Katrina a continuat să se întâlnească cu Ranbir Kapoor. Cei doi au jucat împreună în „Ajab Prem Ki Ghazab Kahani”.

Și Katrina și Ranbir s-au despărțit în cele din urmă în timpul filmării pentru „Jagga Jasoos”, când s-au strecurat diferențele dintre ei.

În timp ce Katrina s-a căsătorit cu Vicky Kaushal într-o ceremonie intimă la Jaipur anul trecut, în decembrie, Ranbir s-a căsătorit cu co-starul lui Vicky din „Raazi”, Alia Bhatt, în aprilie, anul acesta.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu