marți, 27 decembrie 2022

EXCLUSIV: Shah Rukh Khan se va alătura lui Salman Khan pe Tiger 3 în ianuarie; Scripturi de citire SK pentru slotul Eid 2024!

Salman Khan  a încheiat recent filmul principal al filmului Farhad Samji regizat  de Kisika Bhai Kisiki Jaan . Salman a confirmat deja că va avea 2 lansări în 2023 și a blocat perioada festivă de Eid și Diwali pentru lansarea filmelor respective. În timp ce filmarea Bhai/Jaan este încheiată, fără a ține seama de unele porțiuni de mozaic programate să aibă loc în luna ianuarie, se așteaptă ca Salman să finalizeze lucrările la cea de-a doua lansare a anului,  Tiger 3  , până la sfârșitul lunii februarie.

Salman Khan va trage pentru Bhai/Jaan și Tiger 3 în ianuarie

„Salman Khan va filma consecutiv pe Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan și va urma ultimul program din Tiger 3. Deși este o simplă patchwork pentru animatorul de acțiune, el va crea secvențele cheie din Tiger. 3 până la sfârșitul lunii ianuarie/începutul lunii februarie. Asta nu este tot, i se va alătura Pathaan aka. Shah Rukh Khan în această etapă finală a filmării”, a dezvăluit o sursă apropiată de dezvoltare.

Filmările încrucișate pentru Pathaan și Tiger se vor desfășura timp de aproximativ 7 până la 10 zile la Studiourile Yash Raj din Mumbai, iar regizorul, Maneesh Sharma a conceput o secvență de acțiune masivă care garantează prezența acestor două icoane cinematografice din India. „Salman Khan și Shah Rukh Khan într-un singur cadru merită sărbătoare pe marele ecran. În timp ce primul lor crossover va avea loc în lansarea Zilei Republicii 2023, Pathaan, următorul în vizor dintre ei doi este Tiger 3 în weekendul Diwali. Întreaga echipă YRF este încântată să prezinte într-un mod grandios două dintre cele mai mari superstaruri ale cinematografiei indiane”, a adăugat sursa.

Ce urmează pentru Salman Khan?

imagine
imagine
Filmarea principală a Tiger 3 se va încheia până la sfârșitul lunii februarie, iar apoi echipa își va investi cu drepturi depline toate energiile în procesul de post-producție. Vorbind despre Salman Khan, actorul este în prezent ocupat cu postproducția lui Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. Deși există discuții în jurul următorului său peste tot, putem confirma că încă nu a blocat niciun film.

„Salman Khan va începe un nou film din aprilie 2023, dacă totul merge bine. Dar în acest moment, el nici măcar nu este aproape de a-și bloca următorul proiect. Există câteva oferte care i-au venit în cale, inclusiv câteva din sud, dar Salman încă nu a făcut un pas spre confirmarea vreunui film. El aude scenarii și își face timp pent

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu