marți, 27 decembrie 2022

Being Human anunță o reducere plată de 50% la întreaga colecție în perioada 25-27 decembrie!

Mumbai (Maharashtra) [India], 23 decembrie (ANI/NewsVoir): Dacă este ziua lui Salman Khan, este neapărat să fie o sărbătoare!

O legătură atât de autentică, această zi de naștere Being Human Clothing are o surpriză specială pentru fani și pasionații de modă, deoarece toate magazinele lor anunță una dintre cele mai mari vânzări ale lor VEDUTĂ!

În timp ce platforma digitală a fost plină de discuții despre această petrecere din jurul zilei de naștere a superstarului, brandul își anunță în sfârșit planurile de a sărbători ocazia în cel mai mare mod posibil. Numeroase celebrități și personalități au apelat la Instagram pentru a sărbători această ocazie.

Oferind fanilor un alt motiv pentru a se bucura în acest sezon festiv, Being Human Clothing aduce ziua de naștere a lui Salman Khan cu o reducere fixă ​​de 50%, + 5% REDUCERE PENTRU FORȚELE ARMATE* + 7% REDUCERE INSTANT LA CARDURILE DE CREDIT ICICI BANK* pentru lor. întreaga colecție în perioada 25-27 decembrie 2022.

Cu stilul său inimitabil, stilul și personalitatea mare, Salman Khan a strâns dragostea a miliarde de fani de pe tot globul, toți fiind cei mai loiali fani ai mărcii. Cu ocazia zilei sale de naștere, Being Human Clothing, în ceea ce poate fi descris drept unul dintre cele mai mari evenimente anuale, organizează cumpărătorilor o petrecere făcând și mai accesibilă și mai accesibilă achiziționarea acestor piese la comandă.

Fiind CEO Human Clothing, Sanjeev Rao spune: „Campania noastră se bazează pe o perspectivă a conexiunii pe care Salman o are cu fanii săi. Pentru fanii săi el este Bhai. De aici și campania „BhaiKaBirthday”. Ideea este de a extinde inima mare pe care o are Salman către consumatorii de îmbrăcăminte umană. Acest Aadha Bill Bhai Bharenge” a fost modul nostru de a anunța cea mai mare vânzare anuală a noastră în preajma zilei sale de naștere, în care avem toate magazinele la un nivel plat de 50%. Dacă sunteți din forțele armate, vă oferim un plus de 5%. De asemenea, am colaborat cu ICICI pentru a oferi un avantaj suplimentar de 7% deținătorilor de carduri.”

Fondată în 2012 pentru a promova obiectivul „Being Human – The Salman Khan Foundation”, un trust caritabil dedicat inițiativelor de educație și asistență medicală pentru populația indiană defavorizată, Being Human Clothing a reprezentat întotdeauna iubirea, grija și împărtășirea. Brandul a fost întotdeauna despre incluziune și integritate. Ținând cont de aceste principii, eticheta va oferi o reducere plată transparentă de 50% nu doar la piese selectate, ci la întreaga gamă de îmbrăcăminte și accesorii.

O linie de îmbrăcăminte cu inimă – Când cumpărați Being Human Clothing, contribuiți la salvarea și modelarea vieților prin inițiativele de sănătate și educaționale ale Fundației Being Human.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu