vineri, 6 octombrie 2023

Tiger 3: Prima privire a actorului Salman Khan-Katrina Kaif certificat U/A; Timpul de rulare a fost dezvăluit!

Prima imagine foarte așteptată a Tiger 3, viitorul actor de acțiune pe Salman Khan și Katrina Kaif, și-a încheiat în sfârșit formalitățile de cenzură. Citiți detalii... Universul de spionaj YRF a apărut deja ca una dintre cele mai faimoase francize de film ale cinematografiei indiane, cu tranșele de succes consecutive.  

 

image

 

După succesele uriașe ale War și Pathaan, primul erou al francizei - Tiger, alias Avinash Singh Rathore, celebrul personaj interpretat de superstarul Salman Khan, este pregătit să revină în acest Diwali. Conform celor mai recente actualizări, foarte așteptata prima privire a Tiger 3 se pregătește pentru lansarea mare, foarte curând. Mult așteptatul videoclip, care se așteaptă să-l prezinte pe Salman Khan, alături de liderul francizei, Katrina Kaif, va apărea pe ecrane pe 27 septembrie, miercuri.  

Prima vedere Tiger 3 certificat U/A; Timpul de rulare a fost dezvăluit Potrivit celor mai recente rapoarte, videoclipul pentru prima vedere a Tiger 3, care a fost intitulat „Mesajul Tiger Ka” și-a încheiat formalitățile de cenzură. S-a confirmat că prima vedere a filmului de acțiune de spionaj, care este condus de renumitul regizor Maneesh Sharma, a obținut un certificat U/A de la consiliul de cenzură. Se pare că videoclipul mult așteptat are o durată de 1 minut și 46 de secunde. 

 Din această nouă actualizare, s-a confirmat că prima vedere a Tiger 3 va fi o plimbare plină de acțiune. Din titlul videoclipului, „Tiger Ka Message”, se confirmă, de asemenea, că prima privire va prezenta o reintroducere puternică a personajului titular, interpretat de Salman Khan, și „mesajul” său special despre o nouă misiune. Ora de lansare și alte detalii despre prima vedere a Tiger 3 sunt de așteptat să apară foarte curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu