vineri, 6 octombrie 2023

Maneesh Sharma despre regia lui Salman Khan în Tiger 3, „Vrei să-l portretizez pe Tiger așa cum l-am văzut ca un pasionat de cinema”!

Yash Raj Films a lansat ieri videoclipul „Tiger Ka Message”, care a fost ca un preludiu înainte de trailerul foarte așteptatului Tiger 3. Videoclipul a devenit viral și a adăugat entuziasmul pentru film. Acesta este al treilea film din franciză, care îi are în distribuție pe Salman Khan și Katrina Kaif, după Ek Tha Tiger (2012) și Tiger Zinda Hai (2017), care au fost regizate de Kabir Khan și, respectiv, Ali Abbas Zafar. Maneesh Sharma a preluat conducerea pentru Tiger 3.

 Vorbind despre preluarea francizei și scopul său, el a spus într-o declarație: „În ultimul deceniu, Tiger a devenit poate cel mai iconic personaj din Bollywood. Și obținerea oportunității de a prelua frâiele, de a-și duce povestea mai departe a venit cu o emoție inexplicabilă. Vreau să-l înfățișez pe Tiger așa cum l-am văzut ca un pasionat de cinema - mai mare decât viața, care se ridică deasupra ta cu puterea lui de stea. Sunt încântat că pot să adaug un strat mai profund călătoriei sale.” În „Mesajul Tiger Ka”, a fost dezvăluit că Salman, alias Tiger, este în pericol după ce a fost încadrat drept Inamicul numărul 1 al Indiei. Acest videoclip stabilește intriga filmului care va arăta cum Tiger pleacă într-o misiune care îi pune viața în pericol pentru a-și vâna inamicii în acest animator de acțiune răzbunător.

image

Tiger vrea să-și clarifice numele pentru țara lui, pentru familia sa și nu se va opri la nimic. Împărtășind tot ce este în joc de această dată, Sharma a adăugat: „De data aceasta, nu este vorba doar despre salvarea Indiei, ci despre apărarea pentru sine și pentru familia lui. Și pentru un bărbat, pentru Tiger, acesta este nucleul a ceea ce ești - o zonă în care fiecare (chiar și Tigru!) se simte vulnerabil.  

Și o va face cu răzbunare. Agentul nr. 1 al Indiei este inamicul nr. 1 al Indiei de data aceasta și cred că oamenii se vor distra urmărind această margine a actorului de acțiune pe scaun!” Interesant este că Aditya Chopra, șeful Yash Raj Films, a conceput videoclipul și a venit cu un dialog care a devenit viral. A adăugat Sharma, „De asemenea, suntem încântați să vedem cum dialogul „Jab Tak Tiger Mara Nahin, Tab Tak Tiger Haara Nahin” a devenit viral! Videoclipul a fost conceptualizat și scris de Aditya Chopra și acest dialog este și o lovitură de maestru de la el! 

 Este un dialog total paisa vasool pe marele ecran care va crea isterie atunci când Salman o spune pe ecran!” Tiger 3 face parte din Universul de spionaj YRF, care a început în 2012 cu Ek Tha Tiger, urmat de Tiger Zinda Hai (2017), War (2019) și Pathaan (2023). Succesul uriaș al lui Ek Tha Tiger și Tiger Zinda Hai a cimentat credința lui Aditya Chopra că ar putea introduce doi agenți de spionaj mai mari decât viața, Kabir alias Hrithik Roshan în război și Pathaan alias Shah Rukh Khan în Universul de spionaj YRF. YRF intenționează să interconecteze fiecare film de spionaj din lumea post-Pathaan. Tiger 3 urmărește evenimentele din Tiger Zinda Hai, War și Pathaan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu