vineri, 6 octombrie 2023

Tiger 3: Salman Khan REACTS to worldwide appreciation for Tiger Ka Message; ‘Can’t wait to show you trailer now’!

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, este încântat de răspunsul că primul material video - Tiger Ka Message - de la Tiger 3 îl primește de la publicul din întreaga lume! Yash Raj Films a lansat miercuri Tiger Ka Message, un videoclip care este un precursor al trailerului lui Salman Khan și Katrina Kaif în rolurile principale Tiger 3, și a fost un succes instantaneu pe internet! YRF încearcă să depășească limitele atunci când vine vorba de marketingul filmelor sale, iar pentru Tiger Ka Message, compania a permis oamenilor să posteze videoclipul pe paginile lor de Instagram pentru o acoperire maximă a activului - o mișcare care nu s-a întâmplat niciodată în industrie care doar măsoară vizionările YouTube ca punct de referință. 

Făcând acest lucru, acoperirea potențială a activului Tiger 3 este de 700 de milioane, motiv pentru care a spart internetul în mai multe țări ieri! Salman Khan reacționează la aprecierea la nivel mondial pentru Tiger Ka Message Salman spune: „Sunt foarte mândru de franciza Tiger. Tiger a primit dragoste și sprijin unanim nu numai din partea fanilor mei, ci și din partea publicului din întreaga lume de peste 10 ani acum! Sunt foarte umilit că personajul meu a rezonat cu atât de mulți oameni la nivel global.” El adaugă: „Când am început să discutăm despre planul de marketing pentru Tiger 3, ne-am gândit de ce să nu facem o pălărie la nostalgia pe care această franciză o păstrează în inimile oamenilor.  

Mesajul Tiger Ka este doar atât. Dacă vedeți videoclipul, acesta este amestecat cu imagini din ultimele două filme Ek Tha Tiger și Tiger Zinda Hai. Vorbește despre cum Tiger și-a dat totul pentru India și chiar și-a riscat viața și familia pentru țara sa.” El mai spune: „Acest lucru a fost făcut în mod deliberat pentru a le spune oamenilor ce reprezintă Tigerul, personajul și franciza.

  El este un agent altruist. Sunt foarte fericit că oamenii ne-au oferit atât de multă dragoste la începutul campaniei noastre și abia aștept să vă arăt trailerul acum!” Salman Khan s-a întors pentru a relua rolul său mult iubit de super agent Tiger, alias Avinash Singh Rathore, în Tiger 3, de la Yash Raj Films. În Tiger Ka Message, a fost dezvăluit că Salman, alias Tiger, este în pericol după ce a fost încadrat ca Inamicul numărul 1 al India. Acest videoclip stabilește intriga filmului care va arăta cum Tiger pleacă într-o misiune care îi pune viața în pericol pentru a-și vâna inamicii în acest animator de acțiune răzbunător. Tigrul vrea să-și clarifice numele pentru țara lui, pentru familia lui și nu se va opri la nimic! Despre Tiger 3 Tiger 3 este al cincilea film din Universul de spionaj YRF, după Ek Tha Tiger, Tiger Zinda Hai, War și Pathaan. Regizat de Maneesh Sharma și produs de Aditya Chopra, Tiger 3 îi are în distribuție pe Salman Khan și Katrina Kaif. Filmul urmează să fie lansat în marea fereastră de sărbători Diwali în acest an!

image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu