marți, 29 ianuarie 2019

Aamir Khan vrea ca Katrina Kaif să cânte o melodie în afara societății lui Salman Khan

New Delhi: Actrița Katrina Kaif a apărut recent într-un show de chat unde a vorbit cu sinceritate despre viața personală, despre relația dintre alte lucruri.
Actrița a dezvăluit legătura strânsă cu directorul "Bharat" Ali Abbas Zafar și a spus că dacă există o persoană din industrie care o înțelege complet, este el.
La spectacol, a existat și un segment în care prietenul și co-starul lui Katrina au avut o provocare pentru ea. Dl. Perfectionist of Bollywood, Aamir Khan a fost prezent la spectacol și a spus că dacă Katrina îi va pierde într-un joc de șah, va trebui să vină cu el la "Apartamentele Galaxy" și să croască celebrul număr iconic "Dil Cheez Kya Hai Aap Meri Jaan Lijiye ".
Provocarea lui Aamir a venit ca un indiciu major pentru fanii actritei, deoarece nu este un secret că "Galaxy Apartments" este acasă la King of Box Office Salman Khan. Și fanii lor ar fi mai mult decât fericiți să-l vadă pe Aamir jucând cupidul dintre cei doi.
Salman și Katrina au fost un lucru în trecut și au fost destul de serioși unul despre celălalt. Cu toate acestea, din anumite motive necunoscute, cei doi au decis să dezbată căi și Katrina a început să se întâlnească cu scorpionul Kapoor.
Cu toate acestea, după ce relația cu RK a căzut, Salman a susținut-o, ieșind din cale. În prezent, Katrina privește spre Salman ca un sistem solid de sprijin.
Între timp, Katrina și Salman sunt ocupați de ultimul program al lui Bharat al lui Ali Abbas Zafar. Teaserul filmului a fost lansat abia recent și a luat internetul prin furtună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu