marți, 29 ianuarie 2019

Hei, tocmai l-am văzut pe Katrina Kaif împreună cu Salman Khan în această piesă nevăzută din piesa "Bharat"!

New Delhi: Buzz-ul este puternic pentru superstarul Salman Khan starrer 'Bharat'. Mai mult, după ce prima teaser a fost dezvăluită și a arătat că Salman nu este unul, ci cinci avatare diferite. Publicul este plin de prezența sa și dorește să urmărească în curând acest proiect ambițios.
Coproducătorul și cumnatul Atul Agnihotri au împărtășit încă o mulțime de proaspete din seturile "Bharat" și l-am văzut pe doamna lider Katrina Kaif și Salman în ea. De asemenea, regizorul Ali Abbas Zafar și coregraful Vaibhavi Merchant pot fi văzuți îngrijorați în discuții.

Se pare că este încă dintr-o secvență de melodii din "Bharat" și acum chiar vrem să o urmărim.
Regizorul Ali Abbas Zafar a organizat acest proiect și a ieșit bine. El a colaborat anterior cu superstarul în hit-uri precum "Sultan" și "Tiger Zinda Hai". Așadar, așteptările sunt ridicate de cer. Filmul este coproducționat de cumnatul lui Salman și actorul Atul Agnihotri.
Katrina Kaif joacă rolul principal în "Bharat" și care aduce trio-ul superhitar al regizorului-actriță-regizor, în timp ce ultima lor versiune "Tiger Zinda Hai" a făcut minuni la contoarele de bilete. "Bharat" are un star de ansamblu antrenant, cu plăcere de Tabu, Disha Patani, Aasif Sheikh, Jackie Shroff și Sunil Grover în părți pivot.
Filmul va lovi ecranele pe Eid, 5 iunie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu