marți, 29 ianuarie 2019

Salman Khan And Rohit Shetty Will Work On An Action-packed Cop-Drama?

Ei bine, Salman Khan este într-adevăr sinonim cu filmele de acțiune. Majoritatea filmărilor sale au secvențe de acțiune care sunt minunate! Cinefili știu că acțiunea și polițiștii merg mână în mână. Și Bhaijaan a fost văzut făcând o acțiune ca un polițist! Exemplu? Ei bine, Dabangg și Bharat sunt cei mai noi. Și se pare că steaua îi va lăuda fanii cu un alt proiect de dramă polițistă! Conform raportului mass-media, filmul fără titlu va fi dirijat de acel helmer Rohit Shetty.

Aparent, bunul prieten al lui Salman, Sajid Nadiadwala, se va transforma într-un producător pentru această afacere. Avem mari speranțe din acest proiect, deoarece implică chipuri de lideri și talentați din industrie.

Raportul a avut o sursă care a declarant,

"Rohit și Sajid s-au întâlnit de câteva ori nu doar discutând posibilitățile de a colabora la un film cu Salman în frunte, dar și pe conținut. Printre numeroasele idei pe care le-au discutat, unul este un spin-off pentru caracterul lui Devi Lal Singh, AKA Devil, de la Kick, debutul regizoral de succes al lui Sajid. Filmul lui 2014 a avut un final deschis cu personajul lui Salman, care îmbrăca uniforma khaki și dacă ideea se materializează conform planificării, ar putea fi decolarea filmului lui Rohit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu