vineri, 29 martie 2019

Exclusiv! Actorul din notebook-ul Zaheer Iqbal dezvăluie sfaturile de milioane de dolari pe care le-a primit de la Salman Khan!

Vino pe 29 martie și vom vedea două fețe proaspete în Bollywood, cu amabilitate Salman Khan. Actorul, care este cunoscut pentru a lansa stele aspirante în orașul Tinsel, introduce fiul prietenului său din copilărie Zaheer Iqbal și fiica lui Mohnish Bahl, Pranutan. Aceste două vor debuta cu Notebook, care este susținut de Salman Khan Films. Pe măsură ce filmul se apropie de data lansării sale, Pranutan și Zaheer se află într-o agitație promoțională. Vizitează diverse spectacole de realitate, evenimente și interacționează cu mass-media pentru a răspândi un cuvânt bun despre filmul lor. BollywoodLife a avut o conversație cu actorul principal al regizoralului lui Nitin Kakkar și a avut multe lucruri de spus în timpul discuțiilor cu noi.
Când l-am întrebat pe Zaheer despre Salman Khan ca mentor, debutantul nu știa de unde să înceapă! După ce a cunoscut actorul Dabangg de atâția ani, Zaheer a declarat că Salman la educat cu câteva lecții de viață. "Ma învățat atât de mult. De la filme la relații și loialitate, el ma pregătit pentru cel mai bun și cel mai rău ", a spus Zaheer.
În timp ce aștepta în aripi pentru a lovi marele ecran, Zaheer a dezvăluit îndrumarea pe care a primit-o de la Salman Khan. Debutantul a afirmat: "Un sfat pe care mi-a dat-o a fost:" Nu lăsați succesul să vă ducă la cap și să nu lăsați neputința să iasă la inimă ". Mi-a spus să nu iau în serios aceste două lucruri. Salman Bhai ma sfătuit să lucrez cu multă dragoste și onestitate și să las restul pe destin. "Acest sfat de milioane de dolari de la Salman este ceva pe care Zaheer îl va pune în slujba în călătoria sa de la Bollywood.
Notebook-ul este stabilit în Kashmir și va bloca coarne la box-office cu junglee lui Vidyut Jammwal. Rămâne de văzut care film va ieși victorios la box-office.
Viața lui Bollywood

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu