sâmbătă, 30 mai 2020

Salman Khan donează sângerători de mână Poliției Mumbai Salman Khan aranjase hrană și alte resurse pentru satele din jurul gospodăriei sale și se ocupase de nevoile a aproximativ 2500 de familii.

Laudându-l pe actor, membrul Yuva Sena, Rahul Kanal, a tweetat: "Mulțumesc @BeingSalmanKhan bhai pentru că ai fost acolo pentru războinicii noștri de prim rang, mulțumesc @CMOMaharashtra @AUThackeray ji @MumbaiPolice @CPMumbaiPolice pentru că ai fost acolo pentru toți ... Sanitații FRSH pentru a fi acolo distribuit tuturor războinicilor noștri de prim rang în Departamentul de Poliție ".

Fanii au fost mișcați de gestul lui Salman.

Unul a scris: "Megastar #SalmanKhan donează uriașe 1.00.000 (1 Lakh) sticle de SANITIZATORI FRSH personalului poliției din Mumbai, în mijlocul blocării coronavirusului! #LoveUBhaijaan!"

Un alt fan a scris: "Omul #SalmanKhan cu inima de aur, de aceea cel mai iubitor superstar din țară, hattoff, Dumnezeu să vă binecuvânteze. Întotdeauna iubesc #BeingHuman"

Salman și-a făcut treaba prin blocarea COVID-19. Cu ceva timp în urmă, el a oferit ajutor financiar 32.000 de salariați zilnic și a ajutat 90 de lucrători salariați cu provocare verticală asociați cu All India Special Artists Association (AISAA), o aripă a FWICE.

Superstarul a aranjat, de asemenea, alimente și alte resurse pentru satele din jurul gospodăriei sale și se ocupă de nevoile a aproximativ 2500 de familii.
Bollywood actor Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu