miercuri, 28 aprilie 2021

Salman Khan a vizitat la bucătăria Bhaijaan, unde sunt pregătite truse de băuturi răcoritoare pentru războinicii din prima linie de la Being Human Foundation!

Mumbai a fost blocat de mai bine de două săptămâni acum, în timp ce orașul continuă să raporteze o creștere a cazurilor Covid-19 . În timpul blocării, toți lucrătorii de pe front, precum personalul medical și de poliție, lucrătorii BMC și agenții de curățenie din oraș, au fost pe picioare, pentru că mențin orașul în timpuri atât de grele.

Astăzi, Salman Khan a ieșit pentru a distribui băuturi răcoritoare și mese tuturor acestor lucrători de front, iar un videoclip cu același lucru a devenit viral.

Aripa de tineret a lui Shiv Sena - Rahul Kanal, membru al comitetului principal al lui Yuva Sena, care a executat această activitate, a împărtășit cu indianexpress.com că actorul a coborât astăzi pentru a verifica calitatea mâncării care a fost trimisă eroilor din prima linie.

El a spus: „Salman bhai are un respect imens pentru lucrătorii din prima linie. Mama lui trimite chiar și tiffin manual pentru personalul de poliție care a fost staționat în afara casei sale în serviciu de securitate. Așa că Salman bhai s-a gândit că, din moment ce blocarea are loc și acești lucrători sunt de serviciu 24/7, ar trebui să începem să le trimitem pachete de alimente și să încercăm să le facilităm.

El a adăugat: „Am fost astăzi la Bhaijaanz Kitchen unde sunt pregătite gustările. Am trimis 5.000 de pachete duminică. Deocamdată trimitem aceste pachete de alimente de la Byculla la Juhu și Bandra East la BKC, chiar și la instalația jumbo Covid. În zilele următoare, numărul dublu de pachete se va stinge ”.

Când India a fost lovit cu Covid-19 pandemie pentru prima dată anul trecut, Salman Khan a început van - o „Ființă Haangryy“ pentru a distribui rația lucrătorilor migranți blocați în oraș fără loc de muncă

 

imagine
imagine
imagine
imagine
imagine
★ Salman Khan a vizitat la bucătăria Bhaijaan, unde sunt pregătite truse de băuturi răcoritoare pentru războinicii din prima linie de la Being Human Foundation!

-25 aprilie 2021

  Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu