duminică, 11 iulie 2021

EXCLUSIV: Ali Abbas Zafar pe Sultan, o continuare a acesteia și o posibilă reuniune cu Salman Khan!

 

În timp ce Sultan împlinește 5 ani de la lansare, am vorbit cu regizorul, Ali Abbas Zafar, care a deschis despre procesul de realizare a acestei drame sportive și informează că va face cu siguranță un alt film cu Salman Khan


Au trecut cinci ani de la lansarea lui Sultan, iar filmul continuă să fie discutat pe rețelele de socializare chiar și astăzi. Salman Khan și Anushka Sharma fronted dramă de sport, în regia lui Ali Abbas Zafar, este filmul doar hindi au rake în Rs 30 crore sau mai mult timp de cinci zile consecutive. Au trecut peste 260 de săptămâni de la lansare și încă deține recordul săptămânii de deschidere la Bollywood, printre cele mai lungi vreodată pentru un lungmetraj hindi. Pe măsură ce filmul s-a încheiat cinci ani, l-am întrebat pe Ali, dacă își amintește prima narațiune a filmului către producătorul, Aditya Chopra și omul principal, Salman Khan.

„Amândouă au fost vândute în prima narațiune”, zâmbește Ali, adăugând în continuare: „Singura întrebare a fost cum putem scoate acest film pentru că era bazat, în același timp provocator și foarte emoționant la inimă. Meșteșugul acestuia a mințit în executare. Dacă te uiți la ea, este o poveste simplă de subdog, nu există nici un truc, nici piese set de acțiune. Funcționează pe o linie simplă a unui om care luptă în bătăliile din sine. ” Ali crede că Sultan a avut un echilibru fin de ceva comercial și credibil în același timp. „Uneori, prea comercial poate să cadă, iar uneori lucrurile credibile pot fi prea uscate. Vreau să fac cinema comercial cu o anumită clasă și credibilitate ”, insistă el.

imagine

Atât Ali, cât și Adi au avut clar că Sultanul nu poate fi făcut fără Salman Khan. „Am fost foarte clar că acest film poate funcționa doar cu un superstar precum Salman Khan și am avut clar că o voi face doar cu el.” O altă forță de care trebuie să țin cont în drama sportivă a fost Anushka Sharma, care a jucat rolul lui Aarfa. Ali informează că a venit la bordul filmului, după ce acesta a intrat pe podea. „Am vrut o distribuție proaspătă în jurul lui Salman. El nu a fost niciodată asociat cu Anushka, așa că am mers la ea și, din fericire, ea a reacționat foarte pozitiv la scenariu. Începusem filmul fără o doamnă principală. Apoi, ne-am dus la Anushka și în două zile, ea a spus că vreau să o fac. A sărit în pregătire și așa s-a întâmplat castingul. ”

După Sultan, Salman și Ali au lucrat împreună la filme de succes precum Tiger Zinda Hai și Bharat. A fost un combo, care evocă o mulțime de entuziasm în rândul fanilor. Vorbește despre experiența de a lucra cu Salman și el răspunde: „Salman Khan este un superstar atât de mare și ori de câte ori lucrez cu el, ideea mea nu este să mă bazez doar pe umerii lui. Filmul ar trebui să depindă de scenariu, personaje și, de asemenea, umerii săi. Fie că este vorba de Bharat sau Tiger, există personaje foarte puternice în jurul lui. Mă uit la Salman Khan mai mult ca un actor, care este un superstar, dar o mulțime de oameni îl privesc ca un superstar, care este și actor. De fiecare dată când mă întorc la el, fac două-trei lucruri care îl provoacă cu adevărat ca actor. ” El adaugă în continuare: „Sincer, simt că există un actor frumos în el, pe care foarte puțini oameni îl exploatează. Uită-te la el în Bajrangi (Bhaijaan), Tere Naam,Karan Arjun, Hum Dil De .. (Chuke Sanam). Felul în care gestionează emoțiile, mulți actori nu pot. El este fenomenal în transferul emoțiilor pe ecrane. Aceasta este forța lui și, din această cauză, are un fan uriaș. ”

imagine

Sultan și Aarfa sunt personaje puternice, care au potențialul unor spin off-uri multiple. Întrebați-l dacă ar vrea să-l aducă din nou pe Sultan sau Aarfa pe ecran, iar Ali împărtășește: „Cu siguranță. Se poate privi așa. Va trebui să vorbesc cu Adi și apoi să mă întorc la Salman cu povestea și să văd dacă putem face un spin off. Același lucru este procesul Aarfa. ” Salman și Ali au lucrat ultima dată în versiunea Eid 2019, Bharat. Este o altă colaborare pe cărți? „Cu siguranță, vreau întotdeauna să lucrez cu el și voi lucra din nou cu el foarte curând. Ne vom reuni odată ce suntem amândoi mulțumiți de materialul din scenariu. Îl iubesc." Ali renunță la comunicare că scrie în acest moment mai multe scenarii. „În acest moment, nimeni nu mai poate face nimic (din cauza pandemiei). Putem doar să scriem și am scris o mulțime de lucruri.Vreau să fac ceva cu el foarte curând ”, încheie el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu