duminică, 11 iulie 2021

SULTAN 5 ANI

Pe 6 iulie se împlinesc 5 ani de Salman Khna Anushka Sharma, care a jucat drama sportivă Sultan. Sultan nu este doar o dramă sportivă! Este o dramă pură a lui Salman Khan. Filmul este fidel promisiunii sale de valoare de divertisment, romantism și o poveste fascinantă, lucru pe care fanii încă îl adoră despre film chiar și astăzi.

Vedem mulți actori care se confruntă cu transformări fizice și experimentează cu aspectul personajelor lor, dar privirea lui Salman Khan dând acel aspect de luptător perfect în timp ce dansează, se îndrăgostește și se distrează cu o astfel de ușurință face ca Sultan să fie cu adevărat o încântare pentru fanii săi.

Actorul a muncit din greu în vederea atingerii acestui corp și merită cu adevărat să fie lăudat pentru asta. Pe măsură ce acest film de succes are 5 ani de la lansare, iată o privire la câteva fapte interesante pe care continuăm să le iubim despre film.

Prima dramă sportivă a lui Salman Khan.


Bhai sau Dabangg Khan este, fără îndoială, cel mai mare motiv pentru a-l privi pe Sultan. Actorul din film este văzut îmbrăcat într-un avatar nemaivăzut al unui luptător în vârstă, Sultan Ali Khan. A muncit din greu pentru a-și arăta rolul și a urmat o pregătire riguroasă, inclusiv învățarea diferitelor tehnici de lupte pentru film. Aspectul său întărit și muscat i-a făcut pe fanii săi să meargă pe gaga și mulți dintre ei au fost văzuți reproducând aspectul popular.


Prima lovitură a lui Anushka Sharma ca luptător

Actrița principală Anushka Sharma, care și-a făcut destul de mare amprentă în industria de divertisment indiană, este cea care ia riscuri cu personaje interesante și provocatoare. Ea a jucat rolul de luptător pentru prima dată pe ecran în Sultan și a luat fanii de asalt. A fost lăudată pentru coeficientul ei de stil și pentru interpretarea uimitoare.

Singurul film al lui Salman Khan și Anushka Sharma împreună până în prezent.

Salman Khan și Anushka Sharma s-au reunit pentru prima dată pe ecran și cu siguranță formează un cuplu helluva pe ecran. De la flirtul unul cu celălalt la exprimarea dragostei lor cu emoții profunde, chimia lui Salman și Anushka arată promițătoare pe ecran ...

Lupte și arte marțiale mixte - Dublu tratament pentru fanii Salman Khan și pasionații de sport

Filmul oferă un dublu tratament pentru fanii lui Salman Khan și pentru toți pasionații de sport de acolo. În timp ce îi vedem pe Salman și Anushka efectuând mișcări de luptă pline de putere și aruncându-și adversarii în ringul de lupte, filmul ne oferă, de asemenea, o scurtă privire despre Salman care efectuează acțiunea MMA (Mixed Martial Arts), care îi bate adversarii cu pumni solizi în film .

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu