duminică, 11 iulie 2021

LA MULTI ANI Sylvester Stallone: DE LA SALMAN KHAN

New Delhi: Salman Khan, megastarul din Bollywood, a scris marți o dorință din toată inima pentru actorul de la Sylvester Stallone la 75 de ani.

Salman a luat-o pe mâna lui Instagram și a împărtășit o fotografie înapoi cu Sylvester, împreună cu legenda: „Îți dorești fericit bday @officialslystallone .. multă sănătate, iubesc fericirea și mai multă putere pentru tine.

 

Salman Khan împărtășește o dorință dulce de ziua de naștere pentru Sylvester Stallone

Postarea atrăgătoare a strâns mii de inimi în cel mai scurt timp, mai mult de 2 lakh-uri cărora le place dorința de ziua de naștere.

Sylvester este cineva pe care actorul „Kick” îl adoră de mult timp. Mai devreme, în 2015, Salman a scris pe Twitter dacă fanii săi urmăreau să urmărească „cineva bahar ka”, atunci ar trebui să-l urmeze pe Sylvester Stallone, numindu-l „Aapke Hero ka hero”.

Salman și-a arătat admirația față de Sylvester Stallone atunci când a postat pe Twitter „@TheSlyStallone Isse beheter body, director, writer, insaan koi nahi hai.

Evident, tweet-urile lui Salman nu au trecut neobservate și Sylvester Stallone a răspuns cu același entuziasm. El a scris: „Aș dori să mulțumim super-talentatului super-star indian SALMAN KHAN Complimentul pe care l-a trimis! Ar trebui să facem împreună un FILM DE ACȚIUNE”.

Pe planul de lucru, Salman va fi urmărit în „Kick 2” alături de Jacqueline Fernandez. De asemenea, are „Tiger 3” alături de Katrina Kaif și o apariție specială în „Pathan”, cu Shah Rukh Khan. El va fi, de asemenea, văzut în „Antim”, care este alături de cumnatul său Aayush Sharma. 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu