duminică, 11 iulie 2021

R.I.P Dilip Kumar

 

Salman Khan îl numește pe Dilip Kumar „Cel mai bun actor pe care cinemaul indian l-a văzut și îl va vedea vreodată”

Legendarul actor Dilip Kumar s-a stins din viață miercuri (7 iulie) la spitalul PD Hinduja la vârsta de 98 de ani. În ciuda faptului că a trăit o viață lungă, golul pe care l-a creat în industria cinematografică hindi este de neșters. Actorul este considerat ca o instituție în sine.


New Delhi: Legendarul actor Dilip Kumar a încetat din viață miercuri (7 iulie) la spitalul PD Hinduja la vârsta de 98 de ani. În ciuda faptului că a trăit o viață lungă, golul pe care l-a creat în industria cinematografică hindi este de neșters. Actorul este considerat ca o instituție în sine.

De când a apărut vestea dispariției sale, celebrități precum Amitabh Bachchan, Akshay Kumar, Ajay Devgan, Shilpa Shetty, printre alții, și-au adus omagiul „Regelui Tragediei” din Bollywood.

Acum, superstarul din Bollywood, Salman Khan, și-a dus contul de Twitter pentru a-și aduce condoleanțele pentru regretatul actor. „Cel mai bun actor indian a văzut și va vedea vreodată vreodată ... #RIP Dilip Saab”, a scris Salman împreună cu o imagine a sa cu Dilip Kumar.

Neetu Kapoor, Kareena Kapoor Khan și Karisma Kapoor au împărtășit fotografiile lui Dilip Kumar cu Raj Kapoor în timp ce își aminteau actorul.

Neetu Kapoor a luat-o pe Instagram pentru a posta o fotografie cu Dilip Kumar trăgând obrajii lui Raj Kapoor și a scris: „Conexiunea profundă și iubirea dintre ei”.

Dilip Kumar este supraviețuit de soția Saira Banu. Actorul va fi înmormântat astăzi la ora 17 în Juhu Qabrastan, Santacruz Mumbai. Mai devreme a fost diagnosticat cu Efuzie Pleurală Bilaterală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu