duminică, 11 iulie 2021

Plângere de înșelăciune: Salman Khan, sora lui Alvira, alți șase chemați de poliția Chandigarh Poliția din Chandigarh a convocat actorul Salman Khan, sora sa Alvira Khan și alți șase persoane, în urma unei plângeri de înșelăciune depuse de un om de afaceri local.

 

Mumbai : Poliția din Chandigarh a convocat actorul Salman Khan , sora sa Alvira Khan și alți șase persoane, în urma unei plângeri de înșelăciune depuse de un om de afaceri local.

În afară de actor și sora sa, cei care au solicitat o anchetă pe 13 iulie pentru a verifica faptele plângerii au inclus CEO-ul Foundation Human Foundation și oficiali ai Style Qutient (licențiat al Being Human Jewellery), au declarat joi poliția.

Arun Gupta, un om de afaceri local, s-a plâns că a deschis un magazin exclusiv sub marca „Being Human Jewellery”, cheltuind între 2 și 3 milioane de euro în 2018.
Gupta a spus că este asigurat că vor oferi tot felul de copii de rezervă și, de asemenea, vor promova marca.

Potrivit plângerii sale, nici angajamentele de promovare nu au fost îndeplinite, nici bunurile nu i-au fost livrate pentru magazinul său.

Gupta a spus că i s-a asigurat că actorul Salman Khan va promova marca, dar nu s-a întâmplat nimic.

El a spus că a contactat în mod repetat oficialii companiei, dar aceștia au refuzat să își respecte promisiunile.

Reclamantul a susținut că biroul care urma să fie folosit pentru colectarea stocurilor era, de asemenea, închis din februarie 2020.

Gupta a mai spus în plângerea sa că a fost asigurat că Salman Khan va veni el însuși pentru inaugurarea showroom-ului. Dar a venit cumnatul său Aayush Sharma, a spus el.

Gupta a cerut înregistrarea unui FIR în acest caz.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu