sâmbătă, 26 martie 2022

Kabhi Eid Kabhi Diwali să lanseze în săptămâna zilei de naștere a lui Salman Khan; Sajid Nadiadwala încuie 30 decembrie!

Deși s-a vorbit despre că Salman Khan nu va fi lansat în 2022, aici vine o surpriză. Pinkvilla a aflat în exclusivitate că Salman Khan și Sajid Nadiadwala au decis să aducă viitoarea comedie socială, Farhad Samji a regizat Kabhi Eid Kabhi Diwali pe 30 decembrie 2022. În mod interesant, ar fi sărbătoriri duble pentru fani, deoarece filmul va lansa trei zile. după ziua lui Salman Khan.

„Kabhi Eid Kabhi Diwali este un subiect apropiat atât pentru Salman, cât și pentru Sajid. Povestea este a lui Sajid Nadiadwala însuși, iar el împreună cu Salman au fost încântați să aducă audienței de ceva vreme această poveste despre comedie, dramă, emoție, acțiune și un mesaj social subtil. Pandemia a întârziat programul filmărilor, dar odată cu încetinirea, filmul este gata de rulare”, a dezvăluit o sursă apropiată de dezvoltare.

Va fi o lansare din perioada Crăciunului în lansarea de weekend de Anul Nou pentru Salman și Sajid. „Kabhi Eid Kabhi Diwali va fi lansat în preajma Crăciunului – filmul este despre sărbătorirea emoțiilor umane și ce mai bun decât această perioadă de bucurie pentru a aduce acest film”, a adăugat sursa. Filmul apare pe etaje în prima săptămână a lunii aprilie în Mumbai. Acesta va fi un program de la început până la sfârșit din aprilie până în septembrie, înainte de a trece la etapa de post-producție.

„Se construiește un platou uriaș la heliportul din Filmcity. Castingul se desfășoară în plină desfășurare, la fel și locurile muzicale”, a adăugat sursa. Distribuția principală a filmului este formată din Salman Khan, Pooja Hegde și Venkatesh. Se așteaptă să se alăture ansamblului alți câțiva actori - din industriile de nord și de sud. După cum sugerează numele și castingul, este o poveste de dragoste interculturală, cu mult umor în narațiune. Filmul a fost anunțat anterior pentru lansarea Eid 2023, cu toate acestea, acum a fost avansat cu patru luni pentru o lansare pe 30 decembrie 2022.

Aceasta ar fi a șaptea colaborare a lui Salman cu Sajid după Jeet, Judwaa, Har Dil Jo Pyaar Karega, Mujhse Shaadi Karogi, Jaan-E-Mann și Kick. Un anunț oficial este după colț. Rămâneți pe Pinkvilla pentru mai multe actualizări.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu