sâmbătă, 26 martie 2022

Salman Khan face ca capul să se întoarcă, învinge căldura făcând o baie în iaz, vezi cea mai recentă imagine Sâmbătă, Salman Khan și-a tratat fanii cu imagini super tari de la fermă.

Mumbai: Când nu filmează, Salman Khan este văzut petrecându-și timpul la ferma lui Panvel. Întinsă pe o suprafață de 150 de acri, ferma este situată la doar o oră de Mumbai. Salman, care este un iubitor de natură, și-a petrecut întregul timp de izolare la fermă. El a mai declarat de mai multe ori că nu-i place niciun alt loc din fața fermei sale. 

Sâmbătă, actorul și-a oferit fanilor poze super cool de la fermă. Luând-o pe mânerul său de pe Instagram, actorul 'Wanted' a distribuit fotografii cu el însuși, în care poate fi văzut răcorindu-se într-un iaz, purtând o pălărie bej. În poza sărutată la soare, actorul în vârstă de 56 de ani este văzut cu corpul scufundat în apă și doar fața lui este vizibilă în fotografie. 

El este văzut purtând un aspect cu mărgele, în timp ce pune o poziție pentru obiectiv în timp ce privește în afara camerei. Salman nu a legendat fotografia. 

De îndată ce postarea a ajuns pe platforma de partajare a fotografiilor, zeci de fani au inundat-o cu aprecieri și comentarii, aruncând emoticoane cu inimă și foc. Fotografiile au strâns peste 15 milioane de aprecieri în 45 de minute de la existența lor pe Instagram.

Fanii au inundat postarea cu comentarii pline de dragoste. „Ek number bhai”, a scris un fan. „Bollywood King”, a adăugat un altul.





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu