sâmbătă, 26 martie 2022

Salman Khan debutează în Telugu, încheie filmările dramei politice a lui Chiranjeevi „Nașul” Pentru cei neștiri, „Nașul” este remake-ul în telugu al filmului de succes „Lucifer” din 2019, care l-a jucat pe Mohanlal în rolul principal alături de Tovino Thomas, Manju Warrier, Indrajith Sukumaran și Vivek Oberoi.

New Delhi: Salman Khan a încheiat un program de filmări pentru viitorul său debut în Telugu, „Nașul”, care îi are în distribuție pe Chiranjeevi, Nayanthara și Ram Charan.

Regizorul de film Mohan Raja a împărtășit actualizarea pe mânerul său de Twitter, scriind: „Am terminat un program uimitor cu Omul puternic, Dulcetatea personificată cel mai drag Bhai @beingsalmankhan. Mulțumim lui Bhai pentru că a făcut acest lucru atât de confortabil și atât de memorabil și mulțumim pilonului NOSTRU de sprijin @kchirutweets pentru că a făcut ca acest lucru să se întâmple pentru #GodFther @MusicThaman & Team.”

Detaliile despre rolul pe care Salman îl va juca în film au fost ținute în secret.

Pentru cei neștiri, „Nașul” este remake-ul în telugu al filmului de succes „Lucifer” din 2019, care l-a jucat pe Mohanlal în rolul principal alături de Tovino Thomas, Manju Warrier, Indrajith Sukumaran și Vivek Oberoi. 

„Nașul” îl joacă pe Chiranjeevi în rolul titular alături de Nayanthara și Satyadev Kancharana. De asemenea, marchează debutul telugu al actorului de la Bollywood Salman Khan, care joacă un cameo crucial în film. Salman s-a alăturat producției în martie 2022 pentru un program de o săptămână la ND Studios, Karjat, Mumbai.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu