joi, 21 decembrie 2023

Salman Khan: Starul de film care nu s-a confruntat niciodată cu o ciocnire în ultimii 14 ani De la Dabangg la Tiger 3: lansările solo ale lui Salman Khan continuă la box office din ultimii 14 ani 25 octombrie 2023 Salman Khan este, fără îndoială, cel mai mare atrag de mulțimi din cinematografia indiană. Superstarul națiunii, Ho, bate o coardă minunată cu Wanted, urmat de Dabangg, vedeta de cinema a națiunii, care a livrat consecutiv filme de 100 cr, 200 cr și 300 cr la caseta biletelor. . În timp ce filmele sale dețin o statură la box office și au înregistrat mai multe recorduri, publicul se îngrămădesc în cinematografe pentru a-și viziona filmele. Superstarul lui Salman Khan depășește box office-ul. În timp ce cinematograful indian are multe vedete și superstaruri, Salman este una dintre cele mai mari vedete care nu s-a confruntat niciodată cu o ciocnire la box office. Salman Khan a avut un total de 16 filme lansate în cei 14 ani de la Dabangg 1 în 2010, care includ Bodyguard, Ek Tha Tiger, Dabangg 2, Jai Ho, Kick, Bajrangi Bhaijaan, Prem Ratan Dhan Paayo, Sultan, Tubelight, Tiger Zinda Hai, Cursa 3, Bharat, Dabangg 3 și Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. Toate filmele menționate mai sus au avut lansări solo la box office. În timp ce mai multe filme s-au anunțat a fi lansate alături de Prem Ratan Dhan Paayo, Sultan și Tiger Zinda Hai, având în vedere hype-ul și anticipația din jurul filmului, filmele anunțate că se vor ciocni au fost amânate. În curând, pentru a lansa thrillerul de acțiune foarte așteptat Tiger 3, filmul este lansat solo la festivalul Diwali, iar câteva filme mici și mari au evitat conflictul cu filmul. Motivul anterior pentru aceasta este atracția lui Salman la box-office și, indiferent de performanța filmului, filmele sale sunt întotdeauna sărbătorite de fani și public și așteaptă mereu cu nerăbdare să-i vadă prezența carismatică pe ecran și a lui mai mare decât viața. personaj. Între timp, Salman Khan se pregătește pentru lansarea foarte așteptatului Tiger 3, cu Katrina Kaif, Emraan Hashmi și Riddhi Dogra în rolurile principale. Teaserul, trailerul și ultima melodie lansată, Leke Prabhu Ka Naam, au primit răspunsuri unanime din partea maselor și așteaptă cu nerăbdare lansarea biggie-ului pe 12 noiembrie 2023, în hindi, tamil și telugu.


Salman Khan este, fără îndoială, cel mai mare atrag de mulțimi din cinematografia indiană. Superstarul națiunii, Ho, bate o coardă minunată cu Wanted, urmat de Dabangg, vedeta de cinema a națiunii, care a livrat consecutiv filme de 100 cr, 200 cr și 300 cr la caseta biletelor. . În timp ce filmele sale dețin o statură la box office și au înregistrat mai multe recorduri, publicul se îngrămădesc în cinematografe pentru a-și viziona filmele. Superstarul lui Salman Khan depășește box office-ul. În timp ce cinematograful indian are multe vedete și superstaruri, Salman este una dintre cele mai mari vedete care nu s-a confruntat niciodată cu o ciocnire la box office.

Salman Khan a avut un total de 16 filme lansate în cei 14 ani de la Dabangg 1 în 2010, care includ Bodyguard, Ek Tha Tiger, Dabangg 2, Jai Ho, Kick, Bajrangi Bhaijaan, Prem Ratan Dhan Paayo, Sultan, Tubelight, Tiger Zinda Hai, Cursa 3, Bharat, Dabangg 3 și Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. Toate filmele menționate mai sus au avut lansări solo la box office. În timp ce mai multe filme s-au anunțat a fi lansate alături de Prem Ratan Dhan Paayo, Sultan și Tiger Zinda Hai, având în vedere hype-ul și anticipația din jurul filmului, filmele anunțate că se vor ciocni au fost amânate.

În curând, pentru a lansa thrillerul de acțiune foarte așteptat Tiger 3, filmul este lansat solo la festivalul Diwali, iar câteva filme mici și mari au evitat conflictul cu filmul. Motivul anterior pentru aceasta este atracția lui Salman la box-office și, indiferent de performanța filmului, filmele sale sunt întotdeauna sărbătorite de fani și public și așteaptă mereu cu nerăbdare să-i vadă prezența carismatică pe ecran și a lui mai mare decât viața. personaj.

Între timp, Salman Khan se pregătește pentru lansarea foarte așteptatului Tiger 3, cu Katrina Kaif, Emraan Hashmi și Riddhi Dogra în rolurile principale. Teaserul, trailerul și ultima melodie lansată, Leke Prabhu Ka Naam, au primit răspunsuri unanime din partea maselor și așteaptă cu nerăbdare lansarea biggie-ului pe 12 noiembrie 2023, în hindi, tamil și telugu.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu